Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefsel massage extra

Wil jij ervaren wat bindweefsel voor je kan betekenen en je behandeling nog meer ontspannen maken? Boek dan 10 minuten extra in een behandeling mee.

10,00

Bindweefsel massage gezicht behandeling

Ervaar jij in je gezicht meer fijne rimpels of straalt je huid minder? Dan is de bindweefsel massage een top behandeling. Bindweefselmassage stimuleert namelijk de doorbloeding en reduceert blokkades. Ook wordt de collageen en elastineproductie op een natuurlijke manier aangemaakt . Hierdoor gaat je huid weer stralen en je krijgt een gezonde gloed! Bindweefsel massage gezicht ook voor het de rug alleen te boeken (incl reiniging serum masker) middel fijne lijntjes dit is alleen. Je kan de bindweefsel massage ook in een kuur boeken.

45 min

50,00

Bindweefselmassage kuur 5 x

Ervaar jij in je gezicht meer fijne rimpels of straalt je huid minder?
Dan is de bindweefsel massage een top behandeling. Bindweefselmassage stimuleert namelijk de doorbloeding en reduceert blokkades.Ook wordt de collageen en elastineproductie op een natuurlijke manier aangemaakt . Hierdoor gaat je huid weer stralen en je krijgt een gezonde gloed! Bindweefsel massage gezicht ook voor het de rug alleen te boeken (incl reiniging serum masker) middel fijne lijntjes dit is alleen. Je kan de bindweefsel massage ook los boeken.

Wat vinden mijn klanten:
"mijn huid ziet er gezonder en frisser uit zit meteen lekkerder in mijn vel", "de behandeling heb ik als ontspannend ervaren en mijn huid ziet er strakker uit op een natuurlijke manier" 

De kuur bestaat uit 5 behandelingen incl. anti rimpel serum, €225

Littekens
Deze behandeling is ook uitstekend om littekens te verminderen, zowel voor als na de operatie. Overleg met je verzekering of zij dit vergoeden, dat is vaak wel inbegrepen. 

225,00

Rimpel Reductie Facial Booster

Wil je er ook frisser uit zien met minder rimpels? Dan is de Rimpelreductie behandeling echt iets voor jou. De huid krijgt een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar! De behandeling heeft een natuurlijk liftend effect, vermindering van fijne lijntjes en huidverkleuringen en een algehele verbetering van de huidstructuur en -conditie.
Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de SPA producten bovendien vergroot.
Het spreekt voor zich dat ik de verwachtingen en wensen vooraf bespreek met je en een plan voor thuis met je maak.
Je gezicht is na de bindweefsel massage iets roder dan normaal en is wat gevoeliger. Advies is om  12 uur na de behandeling niet in de felle zon te gaan, omdat door de massage uw gezicht gevoelig kan zijn voor verbranding van de zon.

Littekens
Deze behandeling is ook uitstekend om littekens te verminderen, zowel voor als na de operatie. Overleg met je verzekering of zij dit vergoeden, dat is vaak wel inbegrepen. 

90,00